Osteopaatti Jari Uusitalo

Terveysvalmennus

Tietoa terveysvalmennuksesta

”Terveysvalmennus” on kattava valmennuskokonaisuus, jossa toimin aktiivisesti tukihenkilönäsi, jotta saamme kivut, kolotukset ja muut vaivasi hoidettua ja parannettua elämänlaatuasi. Terveysvalmennuksessa yhdistyy minun koko osaaminen osteopaattina, valmentajana ja muutosvalmentajana.

Autan sinua urheilun, nukkumisen, levon ja ravinnon, sekä itsesi ja motivaatiosi kanssa.

Jos haluat varmistaa onnistumisesi terveystavoitteidesi saavuttamisessa, on tämä valmennus juuri sinua varten. Terveysvalmennukseni ydinajatus on se, että olen sinun tukihenkilö ja tavoitettavissa päivittäin, joten asiakkaanani et ole ikinä yksin ongelmasi kanssa. Olen alle hahmotellut muutaman valmiin paketin, joista voit löytää itsellesi sopivan tai räätälöidä omasi. Terveysvalmennuksissa hinnoittelen personal training-lähivalmennuksen ja osteopatiakäynnit saman hintaisiksi, joten voit tilanteen ja tarpeittesi mukaan vaihdella niitä keskenään päittäin, sekä saat lisäksi molemmista palveluista 10€ pakettialennuksen. Valmennuspaketin sisältöä voidaan myös räätälöidä lennosta sinun edistymisesi mukaan.

Terveysvalmennuksen ydin koostuu pääasiassa seuraavista tekijöistä:

 • Osteopaattinen hoito ja ”osteopaattinen etätuki”. Välillä on tarpeen rentouttaa lihaksia ja kehoa käsin tehtävällä hoidolla ja etätuen myötä saat neuvoja, hoito-ohjeita ja konsultaatiota vaivojesi suhteen.
 • Personal training-valmennus. Liikunnan hyödyt terveydelle ovat kiistattomat ja mieluisa urheiluharrastus kannattaisi olla jokaisella.

Terveen kropan myötä saat elämästäsi enemmän irti ja lisää aktiivisia elinvuosia!

Olen kasannut muutaman valmennuspaketin pyrkien ottamaan huomioon asiakkaideni tarpeet. Valmennuspaketeissa voit itse valita tarpeittesi mukaan osteopatiakäyntien ja lähivalmennuksen välillä. Eli esim. valmennuspaketissa ”Terveysvalmennus ADVANCED” voimme tahtoessasi nähdä kaksi kertaa kuukaudessa kuntosalilla, tai vaihtoehtoisesti voimme käyttää toisen ajoista kuntosaliharjoitteluun ja toisen osteopatiaan.

*Jatkuva osteopaattinen etätuki* takaa sen, että voit olla minuun yhteydessä päivittäin, jos tilanne näin vaatii! Päivittäinen yhteydenpito on valmennussuhteessa ja hoitotyössä tärkeä osa. Kaikkea ei voi muistaa ja pitkässä juoksussa herää vähän väliä kysymyksiä. Uudet kivut voivat herättää monia kysymyksiä. Esimerkiksi treenaamisesta aiheutuva lihasarkuus on täysin normaali ilmiö, mutta kaikki eivät ole tottuneita siihen, joten se vois myös täysin yllättää henkilön ja aiheuttaa huolta. Treenistä kipeytyvä hauis ei ole kovinkaan haitallinen, mutta alaselän kipeytyminen voi herättää huolia ja häiritä arkea. Siinä vaiheessa pieni konsultointi voisi olla paikoillaan! Kysyvä ei tieltä eksy, joten pidetään kynnys matalana kysymysten esittämiselle.

En väitä, että olisin yhtä pätevä kuin virallinen unilääkäri tai psykoterapeutti, mutta väitän että pystyn lievissä uniongelmissa ja henkisissä vaivoissa olemaan avuksi! Kyseisistä aiheista ei minulla ole tutkintoa, mutta itseopiskelemalla pyrin jatkuvasti oppimaan niistä ja aivan kuten osteopatian suhteen, pyrin käyttämään parhaani mukaan tutkitusti toimiviksi todettuja menetelmiä. Monissa vaivoissa pelkkä asian rehellinen kohtaaminen ja ääneen lausuminen on hyvä ensiaskel hoidolle.

Terveysvalmennus BASIC

Sisältö:

 • Alkukartoitus
 • Personal training etävalmennus
 • 1 x osteopatiakäynti tai lähivalmennus / kk

Jos koet, että tarvitset personal training valmennuksen lisäksi aika ajoin osteopaattista hoitoa tai ohjausta kuntosalilla, on tämä huokeampi peruspaketti sinua varten.

Hinta: 150€/kk

Terveysvalmennus PREMIUM

Sisältö:

 • Alkukartoitus
 • Personal training etävalmennus
 • 2 x osteopatiakäynti tai lähivalmennus / kk
 • Osteopaattinen etätuki

Kattava valmennuspaketti osteopaattisella etätuella ja kahdella kuukausittaisella tapaamisella. 

Tässä yhdistyy terveysvalmennuksen tärkeimmät kulmakivet ja on allekirjoittaneen suosikki!

Hinta: 300€ / kk

Terveysvalmennus TOTAL

Sisältö:

 • Alkukartoitus
 • Personal training etävalmennus
 • 3 x osteopatiakäynti tai lähivalmennus / kk
 • Osteopaattinen etätuki
 • Muutosvalmennus etätuki
 • 1 x 60 min kontrollikäynti /kk

Kaiken kattava paketti, jossa valjastan koko osaamiseni sinun käytettäväksesi, jotta saamme arjestasi kivutonta ja parannettua elämänlaatuasi.

Hinta: 475€/kk

Terveysvalmennus PERSONALIZED

Räätälöi oma valmennuspakettisi ja maksat vain niistä palveluista, joita oikeasti tarvitset!

 • Personal training etävalmennus
 • Osteopatiakäynti
 • Lähivalmennus
 • Osteopaattinen etätuki
 • Muutosvalmennus etätuki
 • Muutosvalmennustapaaminen

(Terveysvalmennuspakettien kesto on minimissään kaksi kuukautta.)

Valmennuspaketeissa voit itse valita tarpeittesi mukaan osteopatiakäyntien ja lähivalmennuksen välillä. Eli esim. valmennuspaketissa ”Terveysvalmennus ADVANCED” voimme tahtoessasi nähdä kaksi kertaa kuukaudessa kuntosalilla, tai vaihtoehtoisesti käyttää vaikka toinen ajoista kuntosaliharjoitteluun ja toinen osteopatiaan.

Jos kiinnostuit terveysvalmennuksesta, lähetä minulle alla olevalla lomakkeella viesti, jossa hieman kerrot itsestäsi ja tavoitteistasi, tai varaa ajanvaraussivulta suoraan aika alkukartoitukseen!

Scroll to Top