Osteopaatti Jari Uusitalo

Personal Training

Tietoa
valmennuksesta

Personal training Järvenpää, eli henkilökohtainen valmennus on asiakkaan ja valmentajan välistä yhteistyötä, jossa suunnitellaan esimerkiksi harjoitusohjelma ja parannellaan ruokailutottumuksia, joilla pyritään tukemaan asiakkaan tavoitteita. Personal trainer on valmentaja, ystävä ja niskaanhuohottaja joka auttaa sinua pitämään kiinni tavoitteistasi ja tekemään sen, mitä vaaditaan niiden saavuttamiseksi!

Yleisin syy kääntyä personal trainerin puoleen on kuntosaliharjoittelun aloittaminen. Kuntosaliharjoittelu on alati yleistyvä ja tehokas tapa pitää huolta omasta terveydestä ja fyysisestä kunnosta. Kuntosaliharjoittelulla pystyy täsmällisesti harjoittelemaan eri ominaisuuksia ja valita räätälöidysti harjoitteet turvallisessa ympäristössä. Personal trainer pystyy tukemaan myös lajinomaista harjoittelua. Lajista riippuen tai riippumatta on tärkeää vahvistaa kehoa lajinomaisen harjoittelun lisäksi myös vastusharjoittelulla. Monipuolinen kehon vahvistaminen auttaa lajisuorittamisen lisäksi ennaltaehkäisemään vammoja.

Personal Training Järvenpää Palveluihini kuuluu tällä hetkellä etävalmennus ja kasvotusten järjestettävät valmennustunnit. 

Etävalmennus

Palvelun hinta on 100€ / kk. Hintaan sisältyy alkukartoitus jossa käymme läpi nykytilanteesi, tavoitteesi jne.

Etävalmennus tapahtuu lähinnä pikaviestisovelluksia kuten Whatsappia käyttämällä ja siinä pystytään olemaan jatkuvassa vuorovaikutuksessa, joka mahdollistaa muun muassa harjoittelun tehokkaan optimoinnin, asiakkaan reaaliaikaisen motivoinnin ja nopean reagoimisen mahdollisiin muutoksiin. Etävalmennukseen voidaan sisällyttää myös lähivalmennusta tarpeen mukaan. 

Lähivalmennus

Palvelun hinta on 50€ / tapaaminen + mahdollinen käynti-/ jäsenmaksu kuntosalille.

Valmennustapaaminen kestää noin 1h + loppuhöpinät. 

Tunneilla menemme yhdessä kuntosalille ja voimme esimerkiksi hioa tekniikoita ja tarkastella kehitystä lähemmin. Valmennustunnit ovat myös oiva hetki minulle motivoida sinua lähemmin! 

En virallisesti tee ravinto-ohjelmia, mutta nekin ovat keskusteltavissa. Pyrin mieluummin valmennukseni ohessa opettamaan asiakkaitani paremmille ruokailutottumuksille, jotka tuovat samat tulokset kuin dieetit, mutta kevyemmin ja pysyvämmin.

Valmennukseni tapahtuu pääasiassa Järvenpään parhaiten varustellulla kuntosalilla Juxa Gymillä

Voit myös ottaa yhteyttä puhelimitse 040 824 2469 tai sähköpostilla info@jariuusitalo.fi !

Jos olet valmennuksen tarpeessa, lähetä minulle alla olevalla lomakkeella viesti, jossa hieman kerrot itsestäsi ja tavoitteistasi.

Scroll to Top