Osteopaatti Jari Uusitalo

Personal Training

Personal Trainer
Järvenpää

Henkilökohtaisesti räätälöity kuntosaliohjelma hintaan 49€!!!
Jos kuntosali on tuttu paikka ja pärjäät yksinäsi, mutta tarvit jostain lisäpotkua, voisi tämä olla sinua varten!
Saat myös simppelit ohjeet, joilla voit muokata ohjelmaa ja hyötyä siitä pitempään.
tai…
Henkilökohtaisesti  räätälöity kuntosaliohjelma osteopaatti-valmentajan opastuksella  99€!!!*
Käydään yhdessä salilla tekniikat ja liikkeet läpi ja tehdään tarvittaessa muutoksia. Liike myös auttaa moniin ”perus vaivoihin”, joten mahdollisesti samalla voi hoitua kipeät hartiat ja alaselkäkivut.
Varataan tapaamiselle aikaa pari tuntia, jonka aikana käymme läpi ohjelman ja keskustelemme mahdollisista kivuista ja kolotuksista ja tehdään lopulliset räätälöinnit ohjelmaan.
Saat myös simppelit ohjeet, joilla voit muokata ohjelmaa ja hyötyä siitä pitempään.

Laita mailia tai soita, niin käydään tavoitteesi ja muut tarpeelliset asiat läpi ja laitetaan homma tulille 🙂 !
*Voin myös tulla sinun lähisalillesi erikseen sovitusta lisähinnasta

”Personal training”, eli henkilökohtainen valmennus on valmentajan ja valmennettavan välistä yhteistyötä, jossa valmentaja hoitaa ajattelun, suunnittelun sekä motivoinnin ja valmennettavan vastuulle jää vain paikalle ilmaantuminen ja hikoilu. Valmentaja suunnittelee harjoitusohjelmasi, huomioi arkesi kokonaiskuormituksen ja auttaa pitämään huolta riittävästä levosta ja palautumisesta.
Personal trainer on valmentaja, ystävä ja niskaan huohottaja joka auttaa sinua pitämään kiinni tavoitteistasi ja tekemään sen, mitä vaaditaan niiden saavuttamiseksi!

Yleinen syy kääntyä personal trainerin puoleen on kuntosaliharjoittelun aloittaminen. Kuntosaliharjoittelu on alati yleistyvä ja tehokas tapa pitää huolta omasta terveydestä ja fyysisestä kunnosta. Kuntosaliharjoittelulla pystyy täsmällisesti harjoittelemaan eri ominaisuuksia ja valita räätälöidysti harjoitteet turvallisessa ympäristössä. Personal trainer pystyy tukemaan myös perinteisen kuntosaliharjoittelun lisäksi lajinomaista harjoittelua. Lajista riippumatta on tärkeää vahvistaa kehoa lajiharjoittelun lisäksi myös painoharjoittelulla. Monipuolinen ja järkevä kehon vahvistaminen auttaa lajisuorittamisen lisäksi vähentämään rasitusvammoja, unohtamatta todella monipuolista vaikutusta terveyteen.

En virallisesti tee ravinto-ohjelmia, mutta nekin ovat keskusteltavissa. Pyrin mieluummin valmennukseni ohessa opettamaan ja opastamaan asiakkaitani paremmille ruokailutottumuksille jotka tuovat samat tulokset kuin dieetit, mutta kevyemmin ja pysyvämmin.

Personal training palveluihini kuuluu tällä hetkellä etävalmennus ja kasvotusten järjestettävät valmennustunnit.

Etävalmennus

Etävalmennuksessa käytämme TrueCoach-sovellusta, johon luon treeniohjelmasi ja yhteydenpito tapahtuu lähinnä pikaviestisovelluksia kuten Whatsappia käyttämällä, joten pystymme olemaan jatkuvassa vuorovaikutuksessa, joka mahdollistaa muun muassa harjoittelun tehokkaan optimoinnin, asiakkaan reaaliaikaisen motivoinnin ja nopean reagoimisen mahdollisiin muutoksiin. Etävalmennukseen voidaan sisällyttää myös lähivalmennusta tarpeen mukaan.

Sisältö:

  • Alkukartoitus ja tavoitteiden määrittely
  • Yksilöity harjoitusohjelma
  • Ravinto-opastus
  • Jatkuva seuranta
  • Valmentajan tuki

Valmennuksen hinta on 110€/kuukausi ja kesto on minimissään kaksi kuukautta.

Lähivalmennus

Lähivalmennustapaamisilla menemme yhdessä kuntosalille ja voimme esimerkiksi hioa tekniikoita ja tarkastella kehitystä lähemmin. Valmennustunnit ovat myös oiva hetki minulle motivoida sinua lähemmin!

Palvelun hinta on 65€ / tapaaminen + mahdollinen käynti-/ jäsenmaksu kuntosalille. Valmennustapaaminen kestää 90 min.

Valmennukseni tapahtuu pääasiassa Järvenpään parhaiten varustellulla kuntosalilla Juxa Gymillä, sekä sen vieressä sijaitsevalla Sisu Gymillä.

Voit myös ottaa yhteyttä puhelimitse 040 824 2469 tai sähköpostilla info@jariuusitalo.fi !

Jos olet Personal Trainerin tarpeessa, lähetä minulle alla olevalla lomakkeella viesti, jossa hieman kerrot itsestäsi ja tavoitteistasi.

Scroll to Top