Osteopaatti Jari Uusitalo

Tietoa
minusta

Jari Uusitalo

Osteopaatti Jari Uusitalo

Seuraa minua:

Moi! Olen Jari Uusitalo, 36 vuotias Järvenpääläinen hyvinvointialan yrittäjä. 

Aikuisiällä minua oli pitkään kiinnostanut terveys ja hyvinvointi ja kehon toiminta, joka on saanut alkunsa kuntosaliharjoittelun ja omien kehon vaivojen kautta. Lisäksi toisten auttaminen on aina ollut palkitsevaa. Vuonna 2014 kouluttauduin personal traineriksi Trainer4You:lla ja 2017 päädyin aloittamaan osteopatian opinnot Metropoliassa, josta valmistuin 2022. 

Harrastuksiini kuuluu pitkäaikaisen kuntosaliharjoittelun lisäksi miekkailulaji haedong kumdo. Salikärpänen puri armeijassa ollessani ja miekkalusta innostuin 2021. Huolettomat pyörälenkit ja rennot pallopelit ystävien kanssa ovat myös mukavaa puuhastelua. Olen myös innokas musiikin harrastaja. Soittaa en toistaiseksi osaa muuta kuin rummuilla peruskomppia, mutta livekeikoilla tulee käytyä paljon ja olen aika ajoin innokkaana mukana muusikkoystävieni puuhasteluissa.

Lisäksi löytyy osaamista ja kiinnostusta osakesijoittamiseen. Sitä olen tehnyt muutaman vuoden verran sivutoimisena tulonlähteenä. 

Osteopaattina teen parhaani, jotta tieto-taitoni ja osaamiseni pysyy aina ajan tasalla, jotta voin tarjota asiakkailleni mahdollisimman tehokasta ja tutkitusti toimivaa hoitoa ja valmennusta. Puheliaana tapauksena pyrin usein hoidon yhteydessä hieman opettamaan ja valistamaan asiakkaitani kehon toiminnasta.

Koulutustaustani

  • Osteopatian tutkintoohjelma, Metropolia 2022
  • Personal Trainer-koulutusputki, Trainer4You 2014
  • Behavior change specialist, Nordic Health Academyn 2023
Scroll to Top